Sådan får du din selvtillid til at stige

At øge din selvtillid er det bedste, du kan gøre for dig selv – og i en verden der tjener penge på din usikkerheder, er det faktisk også en smule rebelsk, hvilket jo blot er ekstra motivation til at gøre det.

Men hvor skal du begynde og hvordan skal du bære dig ad? Det kan du blive meget klogere på her, hvor vi gennemgå nogle måder, hvorpå du kan blive mere sikker på dig selv i soveværelset, på stranden og i din krop generelt.

Udforsk din egen krop

Særligt hvis det er din feminine og sexede side, du gerne vil have frem, og det er derfor, du gerne vil øge din egen selvtillid, så er det en god ide at udforske egen krop.

Det kan du enten gøre med øjnene, med hænderne eller du kan få et sexlegetøj til kvinder fra lovejoy.dk, som du kan bruge til at lære din egen krop bedre at kende. 

Når først du ved, hvad du godt kan lide, så er det nemmere at fremstå selvsikker i soveværelset, da der ikke er så meget tvivl om, hvad der skal ske, for at du er tilfreds.

Der findes en lang række forskellige sexlegetøj til kvinder, som du kan eksperimentere med – det handler bare om at kaste sig ud i det og turde. Sexlegetøj til kvinder er skabt for, at du kan føle dig mere sikker i soveværelset og det er et af de bedste værktøjer til at opnå dette. 

Bliv vant til at se på dig selv

Der er mange, der føler sig usikre i lingeri og bikinier, og det er aldrig fordi, at der er noget galt med deres krop, men derimod fordi de ikke er vant til at se den uden tøj på.

Derfor er det bedste, du kan gøre, hvis du vil have din selvtillid til at stige at jævnligt iføre dig dit mest sexede lingerisæt eller din bikini, så du bliver vant til at se dig selv. Det handler i høj grad om tilvænning, og hjemme i Danmark er det så sjældent, at vi ser os selv i undertøj, at vi bliver usikre på den måde, som vi ser ud på.

Det gælder også, når du for eksempel benytter dig af sexlegetøj til kvinder. For at blive komfortabel med at være i soveværelset, så kan du med fordel vænne dig til dit eget udseende i det.

Overbevis dig selv om, at du er selvsikker

Dine usikkerheder eksisterer i dit hoved. Langt de fleste af de ting, som du er usikker på, er der ingen andre der bemærker. Derfor handler det ikke om at ændre på dit udseende, det handler om at ændre dit mindset.

At ændre sit mindset er til gengæld også en hel del svære end at ændre sit udseende, hvorfor det kræver en masse arbejde fra din side af.

Et sted du kan starte, er ved at komplimentere dig selv, hver gang du går forbi et spejl. Det kan være det samme kompliment, eller det kan være et nyt hver gang.. Pointen er, at du skal sige noget pænt om dig selv, flere gange om dagen – hvorvidt du mener det eller ej, er faktisk ikke så vigtigt. 

Det er også vigtigt at komplimentere dig selv, når du benytter dit sexlegetøj til kvinder, hvis du vil være mere selvsikker i soveværelset.

Din hjerne er ikke i stand til at kende forskel på, hvornår du mener det, og hvornår du laver sjov. Derfor vil du snyde den til at tro det passer, og til sidst vil du altså få dig selv overbevist, så du tror på det.

K

Kontakt os

Publicere artikel

Mangler du en artikel? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på publicering af en artikel. 

©byro A/S | Asylvej 13, 1. sal, DK-6400 Sønderborg | byro@byro.dk | +45 719 99 719 | Cookiepolitik | Privatlivspolitik